Rommersheide Sport
© Copyright Rommersheide Sport vzw.     Alle rechten voorbehouden 
3 avonden in de week wordt een thema-avond  ingericht, zodat zowel de mannen als de dames hun  eigen avondje tennis hebben.  Op vrijdag plannen we  een clubavond waar we de dubbel gemengd ploegen  aan het werk laten.  Gewoon komen en meedoen..

Thema avonden

Welkom Welkom Onze club Onze club Tennis Tennis Petanque Petanque Foto's Foto's Kalender Kalender Nieuws Nieuws Lid worden Lid worden Contact Contact Inloggen Inloggen

Donderdagavond vanaf 18u - Ladies Night

Woensdagavond vanaf 18u - Men’s Night

Vrijdagavond vanaf 18u - Clubavond

Het weekend start op Rommersheide Sport al op vrijdagavond met onze clubavond vanaf 18u.   Iedereen die komt speelt 1 of meerdere dubbel gemengd wedstrijdjes.  Een ideale manier om mensen te  leren kennen als je nieuw bent in de club.  Beginner of topspeler, je tennisniveau is van geen enkel  belang.  Rommersheide Sport geeft iedereen de kans om deel te nemen.  Want “Deelnemen is  belangrijker dan winnen” zegt het spreekwoord en dat is een leuze die Rommersheide hoog in het  vaandel staat. 
Op donderdagvond organiseren we de Ladies Night.  We starten om 18u.  Girlpower op het terrein, een  toffe babbel en een drankje na al die sportieve inspanningen. Zoals bij al onze recreatieve organisaties  maakt het niet uit hoe goed je wel bent.  Iedereen is welkom en zal haar balletje slaan.  Komen is dus de  boodschap !  Heren mogen die avond wel de dames komen aanmoedigen, maar hun tennisrackets  mogen ze thuislaten.  
Woensdagavond is het Men’s Night.  Vanaf 18u mogen de heren zich volledig uitleven op het  errein....enne... ook buiten het terrein natuurlijk.  Iedereen is welkom, ongeacht het tennisniveau.  Van  supercrack tot net begonnen tennissen.  Iedereen krijgt de kans om met iedereen een balletje te slaan.   Dat is de kracht van onze club die het sociale karakter van tennis als voornaamste drijfveer heeft.  De  dames mogen komen kijken en genieten.  Van de aan de gang zijnde matches, en van een lekker  drankje natuurlijk.