Rommersheide Sport
© Copyright Rommersheide Sport vzw.     Alle rechten voorbehouden 
Rommersheidesport heeft vanaf dit jaar een eigen tennisschool !! Hieronder vindt U alle gegevens betreffende de voorwaarden, tarieven en afspraken. Jij komt toch ook leren tennissen bij de leukste club in je buurt ??

Tennisschool jeugd

Welkom Welkom Onze club Onze club Tennis Tennis Petanque Petanque Foto's Foto's Kalender Kalender Nieuws Nieuws Lid worden Lid worden Contact Contact Inloggen Inloggen
!!! zondag 22/04/2018 van 10u-12u : Gratis initiatieles tennis voor kinderen en volwassenen !!!
De tennislessen voor de jeugd volgen het principe van Kidstennis. Dit is het Tennisvlaanderen-opleidingsconcept voor kinderen van 3 jaar De opleiding is onderverdeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen. Het terrein, de bal en en het racket groeien met de kinderen mee door de kleuren heen. Jij leerde ook niet fietsen op de fiets van ma of pa toch? Aan de hand van testjes en diploma's kunnen we meten of het kind klaar is voor de volgende kleur, maar ook de ouders kunnen zo de tennisevolutie van hun kind volgen. Elk van onze trainers heeft een rijke ervaring, elk zijn specialiteit qua leeftijdsgroepen. Na het verzamelen van de inschrijvingen worden de kinderen per niveau onderverdeeld (groepjes van bij voorkeur 4 leerlingen). De leeftijd is hier ondergeschikt aan niveau/balbehendigheid. Er zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met de door de ouders gevraagde lesmomenten.
Lesuren
zaterdag : 9u - 13u & woensdag : 13u - 16u
Prijzen
Kleur Wit Blauw Rood Oranje Groen
Leeftijd <5j 5/6j 7/8j 9/10j >10j
#/trainer +/- 4 +/- 4 +/- 4 2 2
Prijs per 8 lessen 60 80 80 80 80
Aantal sessies zat Max 8 Max 4
woe Max 3 -
Vooraleer je kan inschrijven voor de lessenreeks, moet je wel eerst lid zijn van Rommersheidesport. Dit lidgeld bedraagt 25 t.e.m. 9j en 40 van 10 t.e.m. 16j. Door betaling van dit lidgeld ben je automatisch aange- sloten bij Tennisvlaanderen (sportverzekering)
Contactpersoon : Annemie Maes  GSM : 0474 35 51 41 Email : jeugd@rommersheidesport.be