Rommersheide Sport
© Copyright Rommersheide Sport vzw.     Alle rechten voorbehouden 
Ons reglement van inwedige orde werd zorgvuldig  opgesteld met als bedoelong elk lid van onze club  optimaal van zijn of haar sport te laten genieten.   Tevens wordt verondersteld dat elk lid dit reglement  gelezen heeft en correct toepast.

Reglementen

Welkom Welkom Onze club Onze club Tennis Tennis Petanque Petanque Foto's Foto's Kalender Kalender Nieuws Nieuws Lid worden Lid worden Contact Contact Inloggen Inloggen
REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE ROMMERSHEIDE SPORT 4. Toegang, gebruik en reservatie van de terreinen 4.1 Tennis     - Enkel leden die tennislidgeld hebben betaald krijgen toegang tot de tennisterreinen. - Kinderen tot 10 jaar kunnen de terreinen enkel betreden onder toezicht van een volwassene of door de club zijn aangestelde trainer(s) - Leden zijn verplicht om via het reservatiebord hun gewenst terrein te reserveren. Dit dient te gebeuren door hun naamkaartje op het gewenste uur en plein te hangen. De reservatie is geldig de dag zelf of de volgende dag. Het reservatiebord is toegankelijk via een code die enkel door de leden is gekend. In het reservatiebord zijn twee sleutels voorzien. Eén geeft toegang tot de tennisterreinen een tweede geeft toegang tot het buitentoilet.
- Wanneer een lid tien minuten na zijn reservatie uur niet aanwezig is vervalt zijn reservatie en heeft hij/zij geen recht meer op het gereserveerd terrein - De toegang tot het reservatiebord is vertrouwelijk. Misbruik of oneerlijkheid kunnen leiden tot schorsing of stopzetting van het lidmaatschap. - De terreinen zijn beschikbaar van 9:00 uur tot 13:00uur en van 14:00uur tot 21:00 uur. Tussen 13:00 uur en 14:00 uur worden de terreinen gesproeid. - Na elk uur dat er gespeeld is wordt verwacht dat de terreinen worden geveegd zodat deze klaar liggen voor de volgende spelers. - Enkel tennispantoffels zijn toegestaan, elk ander schoeisel is verboden om te tennissen. verder is een correcte tenniskledij verplicht
4.2 Petanque - Enkel leden die petanquelidgeld hebben betaald hebben toegang tot de petanqueterreinen. - Kinderen tot 16 jaar kunnen de terreinen enkel betreden onder toezicht van een volwassene of door de club zijn aangestelde trainer(s) - Petanque kan worden gespeeld op - zaterdag tussen 14:00uur en 19:00 uur - zondag tussen 14:00uur en 19:00uur - in samenspraak met het bestuur - Er kan enkel gespeeld worden met officieel erkende petanqueballen.